Ciorba de dovleac cu lapte batut

Instructiuni de preparare Ciorba de dovleac cu lapte batut
Dovleacum se curata, se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu sare. Intr-o craticioara se pune ceapa la calit apoi se adauga rosile taiate marunt si se lasa 5 minute pe foc.
Intre timp am spumuit dovleacul. Dupa ce a fiert se ia de pe foc, se adauga laptele batut, se amesteca bine, se pune pe foc, se lasa sa dea in cateva clocote, se adauga ceapa cu rosiile, delikat-ul se mai lasa 3 minute, se adauga patrunjelul tocat si gata.
Gustul minunat aspectul nu a iesit cum a vrut.
Data viitoare am sa modific modul de preparare: dupa ce fierbe dovleacul adaug ceapa calita cu rosiile delikatul, las sa dea in cateva clocote si stig focul dupa care adaug laptele batut, amestec bine si pun si patrunjelul.
Ingrediente Ciorba de dovleac cu lapte batut
1,200 kg dovleac
900 ml lapte batut
2 cepe potrivite
2 rosii sau 3
ulei
patrunjel
delikat