Fish fingers (degetele de peste)

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Fish fingers (degetele de peste)

Pestele se curata de pielita si oase adica se face file. Recomndarea mea ar fi sa cumparati direct un file de peste si sa nu va mai chinuiti, a avut pestele asa ca l-a folosit.

Fileul de peste se taie degetele si se codimenteaza dupa gust. Se pregateste un aluat ca pentru snitele. Se bat ouale cu un praf de sare se adauga si 2 linguri rase de faina si se bate bine pana face clabuci.

Degetelele se trec prin ou si se prajesc in ulei incins. Cand s-au rumenit frumos pe ambele parti se scot pe hartie absorbanta. Se serveste cu lamaie sau cu mustar sau cu amandoua.

Ingrediente Fish fingers (degetele de peste)

1 salau sau un alt peste alb

2 oua

2 linguri de faina

codimente

Categorii

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post - Cum se prepara Tocănița de năut - Rețeta gustoasă de po

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara - Cum se prepara aceste Chiftele de post din

Macrou afumat, reteta delicioasa cu saramura naturala

Macrou afumat, reteta delicioasa cu saramura naturala

Macrou afumat - Mai intai lasam pestele la dezghetat, se stie ca macroul este un peste de la Marea N

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa - Cum se prepara aceasta Mancare de fa

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată - Cum se prepara Rețeta sim

Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază

Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază

Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază - Cum se prepara acest Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post - Cum se prepa

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional - Cum se prepara acesti Cartofi țăr