Ciulama cu branza
Instructiuni de preparare Ciulama cu branza
Ingrediente Ciulama cu branza
100 ml ulei
2 linguri de faina
2 cani cu lapte
400 - 500 grame branza de oaie (nesarata).
100 ml ulei
2 linguri de faina
2 cani cu lapte
400 - 500 grame branza de oaie (nesarata).
Se tine carnea la congelator o ora pentru a o putea taia mai usor felii foarte subtiri. Intr-un vas
Se unge o felie de paine cu unt de arahide, se presara deasupra stafide si fulgi de ciocolata, se ac
Intr-un vas se combina toate ingredientele, cu exceptia laptelui. Se acopera cu folie de plastic spe
Se aşează pe un vas de yena feliile de pâine. Se taie aproximativ 5-6 felii de salam. Se rade pe o r
Intr-o caserola pentru microunde se pune ceapa, untul, piperul si se acopera cu folie de palstic pen
Se taie aripioarele in doua. Se spala si se usuca stergandu-le cu un servet. Se toarna sos de soia i
Se spala carnea de pui, se curata de pielite si grasime, se taie fasii si se sareaza. Se spala si se
Taiati cartofii felii si foarte subtiri, ii sarati cu sare si piper si ii ungeti cu un pic de ulei d