Clatite picante

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Clatite picante

Se prepara un aluat picant de clatite. Carnea de pui se trage la tigaie cu ciupercile si ceapa verde iar dupa ce sunt bine patrunse se asezoneaza cu 1 - 2 linguri de smantana.

Cu aceasta compozitie se umplu clatitele, se razuie deasupra branza telemea si se gratineaza 10 minute. Se servesc cu sos de rosii si smantana.

Ingrediente Clatite picante

Carne de pui tocata

500 g Ciuperci

500 g Ceapa verde

2 legaturi Branza

Sare, piper

Marar Ingrediente pentru clatite:

4 oua Faina

300 g Apa minerala

Sare, piper

1 legatura de marar

Ingrediente pentru sos:

Smantana

300 g Suc de rosii

500 g Ulei de masline

50 g 3 - 4 catei de usturoi

Categorii