Tort din clatite cu spanac

Timp de preparare o ora

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Tort din clatite cu spanac

Se prepara clatitele picante din faina, oua, sare, piper, oregano si apa minerala. Spanacul se opareste in apa cu sare si bicarbonat (alimentar) apoi se toaca foarte marunt.

Intr-un vas se topeste untul, se adauga 1 lingura de faina. Se stinge cu lapte fierbinte si se adauga spanacul tocat.

Se fierbe totul timp de 20 de minute apoi se adauga smantana si cascavalul razuit. Se lasa sa se tempereze apoi se umplu clatitele, ca la tort. Se decoreaza cu felii de rosii si mozarella.

Se lasa la rece timp de 2 - 3 ore dupa care se portioneaza si se serveste rece.

Ingrediente Tort din clatite cu spanac

5 oua

- 300 g Faina

- 200 g Lapte

- Apa minerala

- Sare si piper

- Oregano

- 2 kg Spanac

- 800 g Lapte

- 50 g Faina

200 g Smantana

400 g Cascaval

50 g Unt

Categorii

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional - Cum se prepara acesti Cartofi țăr

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica - Cu

Reteta Burger de casa, un pranz perfect pentru intreaga familie

Reteta Burger de casa, un pranz perfect pentru intreaga familie

Burger de casa - Pas 1. Carnea tocata o amestecam cu o lingurita de ketchup, una de mustar, sare si

Parjoale moldovenesti pufoase, reteta de chiftele suculente si gustoase

Parjoale moldovenesti pufoase, reteta de chiftele suculente si gustoase

Parjoale moldovenesti pufoase - Cateva felii de paine sau o chifla vechi de 2 zile sau mai mult se p

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

Taci și înghite - Rețeta tradițional românească plină de savoare - Cum se prepara Taci și înghite -

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Chiftelele: Ceapa verde si usturoiul curatate, le taiati rondel

Sarmale in foi de vita de vie reteta traditionala romaneasca

Sarmale in foi de vita de vie reteta traditionala romaneasca

Sarmale in foi de vita de vie reteta traditionala romaneasca - Iata cum se prepara Sarmale in foi de

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie - Cum se prepara Mancar