Coada de somn prajita cu sos de usturoi

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Coada de somn prajita cu sos de usturoi

Pestele curatat si spalat bine (frecam pielea cu o mana de sare pentru a scapa de mazga aceea alunecoasa si neplacuta) se sareaza si se pipareaza. Lasam pestele 30 minute, dupa care il prajim in tigaia grill in care am pus putin ulei si am incins-o bine. Servim pestele cu sos de usturoi obtinut din usturoiul pisat cu putina sare, la care adaugam 2 linguri de ulei si amestecam pana obtinem o "maioneza"peste care adaugam iaurtul. Bineinteles ca este foarte buna alaturi si o mamaliguta calda.

Ingrediente Coada de somn prajita cu sos de usturoi

O bucata (mai mult de 1 kg) coada de somn proaspat

sare si piper

3-4 linguri ulei

4-5 catei de usturoi

1-2 linguri ulei

1/2 lingurita sare

200 gr iaurt

Categorii