Conopidă conservată în oțet
Reteta culinara Conopidă conservată în oțet din categoria Conserve. Specific Romania. Cum sa faci Conopidă conservată în oțet
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Conopidă conservată în oțet
Conopida nu este deloc agreată de Zmei în preparatele culinare! Dar, dacă eventual sar peste conservarea ei în oțet, mi-am dat foc la valiză:D În concluzie, e preferată, sub formă de murături;)
Ingrediente Conopidă conservată în oțet
conopidă 2 bucăți,
morcovi 2 - 3 bucăți,
țelină rădăcină cu frunze 1 bucată,
hrean 2-3 bucăți,
mărar uscat,
coriandru boabe 1 linguriță,
boabe de muștar 2 lingurițe,
boabe de enupăr 4-5 bucăți,
cimbru uscat 1 lingură,
foi de dafin 4-5 bucăți,
sare pentru murături 1 lingură/litru de lichid,
zahăr 1 lingură/litru de lichid,
oțet de 9 grade, 200 ml/ litru de apă.
Pentru decor:
Frunze de țelină,
gogoșari,
castraveți.