Consommé de pui cu ciuperci Portobello
Reteta culinara Consommé de pui cu ciuperci Portobello din categoria Supe. Specific Franta. Cum sa faci Consommé de pui cu ciuperci Portobello
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Consommé de pui cu ciuperci Portobello
O supa clasica frantuzeasca foarte usor de facut si plina de arome (click pe fotografie pentru a o vizualiza complet).
Ingrediente Consommé de pui cu ciuperci Portobello
Ingrediente (pentru 2 portii) :
500 g aripi de pui cu tot cu piele
2-4 cani apa
3 radacini de telina mici, taiate in bucati
2 morcovi marime medie, taiati in bucati
1 bucata praz, taiata in bucati1 ceapa mica, taiata pe jumatate
1 bouquet garni (cimbru, foaie dafin, patrunjel, rozmarin, tarhon)
2 linguri taitei din grau organic
sare si piper proaspat macinat
2-3 ciuperci Portobello
1 lingura unt sarat