Crap de dunare copt

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Crap de dunare copt

Pestele portionat se unge pe ambele parti cu putin ulei si condimente si se da la rece cateva ore. Ungem o foaie de aluminiu cu ulei de masline, asezam cate 3 buc de peste si-i ungem si pe deasupra. Punem lamaia peste. Strangem folia pachet si intoarcem marginile pliate in sus sa nu se scurga zeama in tava. Dam la cuptor la 200 de grade timp de 30 de minute, desfacem folia si mai lasam 5-10 minute sa se rumeneasca putin. Puteti servi cu lamaie sau sos din legume coapte : blenduim rosii, ardei capia si usturoi coapte si le amestecam cu ulei de masline, sare si patrunjel tocat.

Ingrediente Crap de dunare copt

O reteta delicioasa si sanatoasa

6 fileuri sau rondele de crap

cateva felii de lamaie optional

ulei de masline

condimente

Categorii