Creveti cu unt si samburi de nuca

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Creveti cu unt si samburi de nuca

Se taie samburii de nuca (nu prea marunt), se curata si se toaca usturoiul si patrunjelul verde. Se fierb crevetii in apa multa cu sare, dupa care se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare. Se topeste untul intr-o cratita, se pune nuca si usturoiul si se lasa sa se rumeneasca si la urma se adauga crevetii. Se incing putin pe foc, se amesteca cu patrunjelul verde tocat si se gusta de sare si piper.

Ingrediente Creveti cu unt si samburi de nuca

200 g samburi de nuca

2 catei de usturoi

2 legaturi de patrunjel verde

4 cutii (pungi) cu creveti decorticati (a 400 g fiecare)

sare

piper macinat

150 g unt.

(pentru 8 portii)

Categorii