Csalamadé sau amestec de murături feliate

Reteta culinara Csalamadé sau amestec de murături feliate din categoria Conserve. Specific Ungaria. Cum sa faci Csalamadé sau amestec de murături feliate
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Csalamadé sau amestec de murături feliate
Ei, am revenit cu o nouă variantă a acestei salate minunate pentru iarnă. Eu îi spun salata leneșilor ;) Leneșii fiind cei care o consumă, deoarece numai sunt nevoiți să mărunțească legumele :d
Ingrediente Csalamadé sau amestec de murături feliate
gogonele curățate și feliate 2000 g,
castraveți curățați și feliați 2000 g,
conopidă curățată și mărunțită 2000 g,
gogoșari curățați și feliați 1000 g,
ardei kapia curățați și feliați 1000 g,
morcovi curățați și feliați 1000 g,
ceapă galbenă curățată și feliată 1000 g,
hrean 2 bucăți,
sare neiodată 3 linguri,
oțet din vin 1000 ml,
apă plată 2000 ml,
zahăr tos 3 linguri,
mixt de condimente pentru murături de la Fuchs 3 pachete ( semințe de muștar, semințe de mărar, piper , coriandru, boabe de ienupăr, cuișoare, foi de dafin, chili, ienibahar).