Desert cheesecake cu fulgi de ciocolata si pere caramelizate
Reteta culinara din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Desert cheesecake cu fulgi de ciocolata si pere caramelizate
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert cheesecake cu fulgi de ciocolata si pere caramelizate
Intr-o zi ploioasa de toamna, un cheesecake cremos, aromat si cu pere caramelizate este senzational, va spun sincer. Am folosit biscuiti aromati cu cocos pentru baza si au dat un gust aparte desertului. Sa vedeti cat de simplu se face!
Ingrediente Desert cheesecake cu fulgi de ciocolata si pere caramelizate
Pentru baza: 150 biscuiti cu cocos 80 gr unt 2 linguri de lapte Pentru crema: 300 gr mascarpone 150 ml frisca lichida 1 lingura cu varf zahar pudra coaja rasa de lamaie 3 linguri limoncello fulgi de ciocolata neagra fulgi de ciocolata alba Pentru perele caramelizate: 2 pere potrivite 5 linguri zahar brut 3 linguri apa 1 lingurita unt scortisoara pudra 1 steluta anason
150 biscuiti cu cocos
80 gr unt
2 linguri de lapte
300 gr mascarpone
150 ml frisca lichida
1 lingura cu varf zahar pudra
coaja rasa de lamaie
3 linguri limoncello
fulgi de ciocolata neagra
fulgi de ciocolata alba
2 pere potrivite
5 linguri zahar brut
3 linguri apa
1 lingurita unt
scortisoara pudra
1 steluta anason