Desert cheesecake cu fulgi de ciocolata si pere caramelizate

Reteta culinara din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Desert cheesecake cu fulgi de ciocolata si pere caramelizate

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert cheesecake cu fulgi de ciocolata si pere caramelizate

 

Intr-o zi ploioasa de toamna, un cheesecake cremos, aromat si cu pere caramelizate este senzational, va spun sincer. Am folosit biscuiti aromati cu cocos pentru baza si au dat un gust aparte desertului. Sa vedeti cat de simplu se face!

Ingrediente Desert cheesecake cu fulgi de ciocolata si pere caramelizate

Pentru baza: 150 biscuiti cu cocos 80 gr unt 2 linguri de lapte Pentru crema: 300 gr mascarpone 150 ml frisca lichida 1 lingura cu varf zahar pudra coaja rasa de lamaie 3 linguri limoncello fulgi de ciocolata neagra fulgi de ciocolata alba Pentru perele caramelizate: 2 pere potrivite 5 linguri zahar brut 3 linguri apa 1 lingurita unt scortisoara pudra 1 steluta anason

150 biscuiti cu cocos

80 gr unt

2 linguri de lapte

300 gr mascarpone

150 ml frisca lichida

1 lingura cu varf zahar pudra

coaja rasa de lamaie

3 linguri limoncello

fulgi de ciocolata neagra

fulgi de ciocolata alba

2 pere potrivite

5 linguri zahar brut

3 linguri apa

1 lingurita unt

scortisoara pudra

1 steluta anason

Categorii