Desert cheesecake cu visine, fara coacere
Reteta culinara din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Desert cheesecake cu visine, fara coacere
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert cheesecake cu visine, fara coacere
Vă propun acum o rețetă ușoară, fără coacere, cu ingrediente naturale și sănătoase: o prăjitură cu blat din biscuiți, brânză dulce de vaci și vișine (atât proaspete cât și din dulceață). Tava în care am preparat prăjitura are diametrul de 22 cm. Nu am socotit ca timp de preparare, răgazul în care prăjitura trebuie să stea la frigider.
Ingrediente Desert cheesecake cu visine, fara coacere
Pentru blat:
200 grame de biscuiți simpli
2 linguri de zahăr tos fin
100 grame de unt
Pentru cremă:
500 grame de brânză dulce de vaci (scursă bine)
4 linguri de zahăr tos fin
150 ml de smântână grasă
2 plicuri de vanilie
coaja răzuită de la 1/2 lămâie
vișine din 1/2 borcan de dulceață (sau din compot, dar fără sâmburi)
Pentru jeleul de vișine:
500 grame de vișine proaspete
200 grame de zahăr tos
2 linguri de amidon alimentar
200 ml de apă