Desert tort Coroana de Frankfurt

Reteta culinara Desert tort Coroana de Frankfurt din categoria Torturi. Specific Germania. Cum sa faci Desert tort Coroana de Frankfurt

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tort Coroana de Frankfurt

 

INGREDIENTE
pentru aluat: 200 g unt 200 g zahar 1 plic zahar vanilat 4 oua 50 g amidon 150 g faina ½ pachet praf de copt pentru crema: 200 g unt un pachet praf de budinca ½ l lapte 1 plic zahar vanilat 80 g zahar pentru décor: 2 linguri unt 80 g migdale maruntite 100 g zahar cirese sau visine

Ingrediente Desert tort Coroana de Frankfurt

pentru aluat:

200 g unt

200 g zahar

1 plic zahar vanilat

4 oua

50 g amidon

150 g faina

½ pachet praf de copt

pentru crema:

200 g unt

un pachet praf de budinca

½ l lapte

1 plic zahar vanilat

80 g zahar

pentru décor:

2 linguri unt

80 g migdale maruntite

100 g zahar

cirese sau visine

Categorii