Desert tort cu crema de ciocolata alba si coacaze

Reteta culinara din categoria Torturi. Cum sa faci Desert tort cu crema de ciocolata alba si coacaze

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tort cu crema de ciocolata alba si coacaze

 

INGREDIENTE
Blat 8 oua 6 linguri zahar pudra 8 linguri faina 4 linguri ulei 1/2 coaja si zeama de la lamaie 1 praf de copt esenta de vanilie Crema de coacaze 200 g coacaze neagra 3 linguri zahar 3 linguri apa 200 ml frisca 200 g crema de branza Crema de ciocolata alba 300 g ciocolata alba 400 ml smantana pentru frisca zeama de la 1/2 lamaie 300 g zmeura Decor 200 ml smantana 1 lingura sirop de coacaze 1 ciocolata cu lapte 50 ml frisca 25 g unt

Ingrediente Desert tort cu crema de ciocolata alba si coacaze

Blat

8 oua

6 linguri zahar pudra

8 linguri faina

4 linguri ulei

1/2 coaja si zeama de la lamaie

1 praf de copt

esenta de vanilie

Crema de coacaze

200 g coacaze neagra

3 linguri zahar

3 linguri apa

200 ml frisca

200 g crema de branza

Crema de ciocolata alba

300 g ciocolata alba

400 ml smantana pentru frisca

zeama de la 1/2 lamaie

300 g zmeura

Decor

200 ml smantana

1 lingura sirop de coacaze

1 ciocolata cu lapte

50 ml frisca

25 g unt

Categorii