Desert tort cu crema de portocale si ciocolata neagra
Reteta culinara Desert tort cu crema de portocale si ciocolata neagra din categoria Torturi. Cum sa faci Desert tort cu crema de portocale si ciocolata neagra
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert tort cu crema de portocale si ciocolata neagra
INGREDIENTE
Ingrediente Desert tort cu crema de portocale si ciocolata neagra
Blat: 300 gr faina 5 linguri cacao 1 plic praf de copt 1 lingurita bicarbonat 250 gr zahar 300 ml lapte batut 3 oua 150 ml ulei 150 ml cafea tare crema de portocale: 3 galbenusuri 3 linguri zahar 100 ml zeama de portocale coaja rasa de portocala 5 gr gelatina 125 gr mascarpone 100 ml frisca crema de ciocolata si cafea: 3 galbenusuri 2 linguri zahar 75 ml cafea tare 120 gr ciocolata neagra+ptr ras deasupra 125 gr mascarpone 150 ml frisca
300 gr faina
5 linguri cacao
1 plic praf de copt
1 lingurita bicarbonat
250 gr zahar
300 ml lapte batut
3 oua
150 ml ulei
150 ml cafea tare
3 galbenusuri
3 linguri zahar
100 ml zeama de portocale
coaja rasa de portocala
5 gr gelatina
125 gr mascarpone
100 ml frisca
3 galbenusuri
2 linguri zahar
75 ml cafea tare
120 gr ciocolata neagra+ptr ras deasupra
125 gr mascarpone
150 ml frisca