Desert tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

Reteta culinara Desert tort cu crema de portocale si ciocolata neagra din categoria Torturi. Cum sa faci Desert tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

 

INGREDIENTE
Blat: 300 gr faina 5 linguri cacao 1 plic praf de copt 1 lingurita bicarbonat 250 gr zahar 300 ml lapte batut 3 oua 150 ml ulei 150 ml cafea tare crema de portocale: 3 galbenusuri 3 linguri zahar 100 ml zeama de portocale coaja rasa de portocala 5 gr gelatina 125 gr mascarpone 100 ml frisca crema de ciocolata si cafea: 3 galbenusuri 2 linguri zahar 75 ml cafea tare 120 gr ciocolata neagra+ptr ras deasupra 125 gr mascarpone 150 ml frisca

Ingrediente Desert tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

Blat: 300 gr faina 5 linguri cacao 1 plic praf de copt 1 lingurita bicarbonat 250 gr zahar 300 ml lapte batut 3 oua 150 ml ulei 150 ml cafea tare crema de portocale: 3 galbenusuri 3 linguri zahar 100 ml zeama de portocale coaja rasa de portocala 5 gr gelatina 125 gr mascarpone 100 ml frisca crema de ciocolata si cafea: 3 galbenusuri 2 linguri zahar 75 ml cafea tare 120 gr ciocolata neagra+ptr ras deasupra 125 gr mascarpone 150 ml frisca

300 gr faina

5 linguri cacao

1 plic praf de copt

1 lingurita bicarbonat

250 gr zahar

300 ml lapte batut

3 oua

150 ml ulei

150 ml cafea tare

3 galbenusuri

3 linguri zahar

100 ml zeama de portocale

coaja rasa de portocala

5 gr gelatina

125 gr mascarpone

100 ml frisca

3 galbenusuri

2 linguri zahar

75 ml cafea tare

120 gr ciocolata neagra+ptr ras deasupra

125 gr mascarpone

150 ml frisca

Categorii