Desert tort cu crema de vanilie, kiwi si ananas

Reteta culinara Desert tort cu crema de vanilie, kiwi si ananas din categoria Torturi. Cum sa faci Desert tort cu crema de vanilie, kiwi si ananas

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tort cu crema de vanilie, kiwi si ananas

 

INGREDIENTE
Blat: 4 oua 1 praf de sare 8 linguri zahar 4 linguri ulei esenta de vanilie 180 g faina Diametru tava: 20 cm Crema de vanilie: 3 oua 190 g zahar esenta de vanilie 750 ml lapte 4 linguri faina, cu varf 200 g unt 250 ml frisca indulcita Jeleu de kiwi: 500 g fructe de kiwi curatate de coaja 5 linguri zahar (sau dupa gust) 1 plic de gelatina (10 g) 100 ml apa rece Jeleu de ananas: 1 conserva de ananas bucati (565 g) 3 linguri zahar (sau dupa gust) 1 plic de gelatina (10 g) 100 ml apa rece Pentru decor: 200 g piscoturi 8-9 fructe de kiwi

Ingrediente Desert tort cu crema de vanilie, kiwi si ananas

Blat:

4 oua

1 praf de sare

8 linguri zahar

4 linguri ulei

esenta de vanilie

180 g faina

Diametru tava: 20 cm

Crema de vanilie:

3 oua

190 g zahar

esenta de vanilie

750 ml lapte

4 linguri faina, cu varf

200 g unt

250 ml frisca indulcita

Jeleu de kiwi:

500 g fructe de kiwi curatate de coaja

5 linguri zahar (sau dupa gust)

1 plic de gelatina (10 g)

100 ml apa rece

Jeleu de ananas:

1 conserva de ananas bucati (565 g)

3 linguri zahar (sau dupa gust)

1 plic de gelatina (10 g)

100 ml apa rece

Pentru decor:

200 g piscoturi

8-9 fructe de kiwi

Categorii