Desert tort cu glazura oglinda (mirror glaze)
Reteta culinara Desert tort cu glazura oglinda (mirror glaze) din categoria Torturi. Specific Franta. Cum sa faci Desert tort cu glazura oglinda (mirror glaze)
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert tort cu glazura oglinda (mirror glaze)
Un tort spectaculos cu blat de cacao, jeleu de zmeura, mousse de ciocolata alba si o glazura decadenta de ciocolata in care te oglindesti. Daca vrei sa aflii cum sa obtii o glazura oglinda (mirror glaze) ai gasit reteta perfecta.
Ingrediente Desert tort cu glazura oglinda (mirror glaze)
Zmeura congelata – 400 g
Zahar – 30 g
Gelatina granulata – 7 g
Apa rece – 30 ml
Cognac – 30 ml
Faina de cozonac – 100 g
Cacao – 30 g
Praf de sare
Ou – 1 buc (la temperatura camerei)
Zahar – 100 g
Extract de vanilie – 5 g
Ulei – 45 g
Lapte batut – 100 g
Bicarbonat de sodiu – 1 lingurita
Apa clocotita – 100 ml
Smantana pentru frisca - 560 g
Gelatina granulata – 7g
Apa rece – 45 ml
Ciocolata alba – 230 g
Lapte condensat – 100 g
Ciocolata cu espresso – 100 g
Ciocolata neagra 75% - 100 g
Zahar – 150 g Apa – 100 ml
Gelatina granulata – 10 g
Apa rece – 50 ml
Cacao – 25 g
Zmeura – 50 g
Frunze de menta – 9-10 frunze
Ciocolata alba – 100 g