Desert tort cu mango si cafea

Reteta culinara Desert tort cu mango si cafea din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Desert tort cu mango si cafea

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tort cu mango si cafea

 

retata cu dragoste-de ziua iubirii si am zis sa pregatesc ceva special cu ingrediente naturale ce ne gadila simturile si trezesc in noi multa pasiune!

Ingrediente Desert tort cu mango si cafea

Ingrediente pentru blat:

4 oua

6 linguri de zahar

4 linguri nuca macinata cu migdale(parti egale)

1 plic praf de copt

2 linguri faina de grau

100 gr unt

1 esenta de fistic

1 lingurita ghimbir dat prin razatoare si pus la macerat in miere de albine

1 lingura cafea instant

1 praf de sare

Ingrediente pentru umplutura:

2 bucati mango

100 ml apa alcalina 9,4 PH.

400 gr smantana

4 linguri zahar

1 esenta vanilie

2 plicuri gelatina

Pentru ornat:

500 gr smantana

4 linguri zahar

1 lingura cafea instant

1 bucata fructul pasiunii

Categorii