Desert tort cu mango si mousse de piersici

Reteta culinara Desert tort cu mango si mousse de piersici din categoria Torturi. Cum sa faci Desert tort cu mango si mousse de piersici

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tort cu mango si mousse de piersici

 

Rămăsesem  multă vreme  cu gândul la tortul Gabrielei. Doar că mă gândeam că nu o să găsesc mango foarte bine copt, cu atât mai puţin piure de mango cum a folosit ea. După îndelungi căutări am găsit un mango mai de Doamne ajută şi am completat cu piersici din compot. Fiind aniversarea mamei, ocazia a fost tocmai potrivită. Mă bucur că şi de data aceasta am reuşit să fac un tort delicios care a fost apreciat de toţi cei care l-au gustat. Foarte aromat şi răcoros, cu multe fructe.   La mulţi ani Mamei mele, viaţă lungă şi multă multă sănătate.

Ingrediente Desert tort cu mango si mousse de piersici

5 oua

120 g zahar

2,5 linguri faina

2,5 linguri gris

2,5 linguri cacao

2,5 linguri miere de albine

50 ml lapte

100 ml ulei

1 plic praf de copt

Sare

250 ml sirop de zmeura

3 foi gelatina(5 g)

Boabe de coacaze rosie

500 g piersici din compot

600 g smâtâna pentru frisca(eu am folosit smântâna Solomomescu 30% grasime)

7 foi gelatina (12g)

1 ligura miere de albine

1 buc mango foarte copt

200 g piersici din compot

200 g crema mascarpone

6 foi gelatina (10 g)

1 plic tort jelee incolor

Sirop din compot

Fructe de physalis,coacaze rosie

Categorii