Desert tort cu mango si mousse de piersici

Reteta culinara Desert tort cu mango si mousse de piersici din categoria Torturi. Cum sa faci Desert tort cu mango si mousse de piersici
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert tort cu mango si mousse de piersici
Rămăsesem multă vreme cu gândul la tortul Gabrielei. Doar că mă gândeam că nu o să găsesc mango foarte bine copt, cu atât mai puţin piure de mango cum a folosit ea. După îndelungi căutări am găsit un mango mai de Doamne ajută şi am completat cu piersici din compot. Fiind aniversarea mamei, ocazia a fost tocmai potrivită. Mă bucur că şi de data aceasta am reuşit să fac un tort delicios care a fost apreciat de toţi cei care l-au gustat. Foarte aromat şi răcoros, cu multe fructe. La mulţi ani Mamei mele, viaţă lungă şi multă multă sănătate.
Ingrediente Desert tort cu mango si mousse de piersici
5 oua
120 g zahar
2,5 linguri faina
2,5 linguri gris
2,5 linguri cacao
2,5 linguri miere de albine
50 ml lapte
100 ml ulei
1 plic praf de copt
Sare
250 ml sirop de zmeura
3 foi gelatina(5 g)
Boabe de coacaze rosie
500 g piersici din compot
600 g smâtâna pentru frisca(eu am folosit smântâna Solomomescu 30% grasime)
7 foi gelatina (12g)
1 ligura miere de albine
1 buc mango foarte copt
200 g piersici din compot
200 g crema mascarpone
6 foi gelatina (10 g)
1 plic tort jelee incolor
Sirop din compot
Fructe de physalis,coacaze rosie