Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale
Reteta culinara Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale
Anul aceasta, de ziua mea, am pregatit un tortulet rapid, pentru ca stiam ca o sa vina pe la mine cativa prieteni si nu puteam sa nu ii servesc cu ceva dulce, mai ales ca majoritatea sunt fani dulciuri. Neavand timp de copt, de creatii prea mari, un tort cu piscoturi mi s-a parut o varianta minunata si asa a si fost. Un deliciu cremos, aromat si de nerefuzat!
Ingrediente Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale
Pentru crema: 150 ml suc proaspat de portocale 550 ml lapte 4 linguri zahar 6 linguri amidon 100 gr ciocolata alba 25 gr unt 1 lingura coaja rasa de portocala 200 ml frisca lichida In plus: piscoturi (43 mi-au intrat mie in acest tort, dar depinde de tava ce o folositi) 1 compot fructe tropicale - 420 gr 1 portocala pentru decor bombonele decor
150 ml suc proaspat de portocale
550 ml lapte
4 linguri zahar
6 linguri amidon
100 gr ciocolata alba
25 gr unt
1 lingura coaja rasa de portocala
200 ml frisca lichida
piscoturi (43 mi-au intrat mie in acest tort, dar depinde de tava ce o folositi)
1 compot fructe tropicale - 420 gr
1 portocala pentru decor
bombonele decor