Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale

Reteta culinara Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale

 

Anul aceasta, de ziua mea, am pregatit un tortulet rapid, pentru ca stiam ca o sa vina pe la mine cativa prieteni si nu puteam sa nu ii servesc cu ceva dulce, mai ales ca majoritatea sunt fani dulciuri. Neavand timp de copt, de creatii prea mari, un tort cu piscoturi mi s-a parut o varianta minunata si asa a si fost. Un deliciu cremos, aromat si de nerefuzat!

Ingrediente Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale

Pentru crema: 150 ml suc proaspat de portocale 550 ml lapte 4 linguri zahar 6 linguri amidon 100 gr ciocolata alba 25 gr unt 1 lingura coaja rasa de portocala 200 ml frisca lichida In plus: piscoturi (43 mi-au intrat mie in acest tort, dar depinde de tava ce o folositi) 1 compot fructe tropicale - 420 gr 1 portocala pentru decor bombonele decor

150 ml suc proaspat de portocale

550 ml lapte

4 linguri zahar

6 linguri amidon

100 gr ciocolata alba

25 gr unt

1 lingura coaja rasa de portocala

200 ml frisca lichida

piscoturi (43 mi-au intrat mie in acest tort, dar depinde de tava ce o folositi)

1 compot fructe tropicale - 420 gr

1 portocala pentru decor

bombonele decor

Categorii