Desert tort cu urda si dovleac

Reteta culinara Desert tort cu urda si dovleac din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Desert tort cu urda si dovleac

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tort cu urda si dovleac

 

INGREDIENTE
pentru blat: 200 g unt 150 g zahar 4 oua 1/2 lingurita scortisoara pudra 1 varf cutit coaja de lamaie rasa 150 g faina 2 lingurite praf de copt 100 g nuci macinate pentru umplutura: 300 g urda 200 g branza de vaci 200 g smantana 100 g zahar pudra 200 ml frisca lichida 20g gelatina pentru jeleu: 400g dovleac placintar 100g zahar 200 ml vin alb 2 plicuri de Jelle-tort, transparent pentru ornat: 300 ml frisca lichida

Ingrediente Desert tort cu urda si dovleac

pentru blat:

200 g unt

150 g zahar

4 oua

1/2 lingurita scortisoara pudra

1 varf cutit coaja de lamaie rasa

150 g faina

2 lingurite praf de copt

100 g nuci macinate

pentru umplutura:

300 g urda

200 g branza de vaci

200 g smantana

100 g zahar pudra

200 ml frisca lichida

20g gelatina

pentru jeleu:

400g dovleac placintar

100g zahar

200 ml vin alb

2 plicuri de Jelle-tort, transparent

pentru ornat:

300 ml frisca lichida

Categorii