Desert tort entremet cu cocos si fructe tropicale

Reteta culinara din categoria Torturi. Cum sa faci Desert tort entremet cu cocos si fructe tropicale

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tort entremet cu cocos si fructe tropicale

 

INGREDIENTE
Pentru blatul de bezea cu nuca de cocos: (20cm) 2 albusuri de ou; un praf de sare; 2 linguri de zahar; 1 lingura cu varf faina; 5 linguri fulgi de cocos. Pentru mousse de cocos: 250 g crema mascarpone; 3 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Oetker; 200 ml lapte de cocos; 100 ml frisca lichida; 10 g gelatina fin maruntita Dr.Oetker. Pentru jeleul de fructe tropicale: (18 cm) 1/2 conserva fructe tropicale Sun Food; 5 g gelatina fin maruntita Dr.Oetker. Pentru glazura oglinda: 70 g ciocolata alba; 150 ml apa; 150 g zahar; 100 ml frisca lichida; 6 g gelatina (3 foi) Dr. Oetker; colorant.

Ingrediente Desert tort entremet cu cocos si fructe tropicale

Pentru blatul de bezea cu nuca de cocos: (20cm) 2 albusuri de ou; un praf de sare; 2 linguri de zahar; 1 lingura cu varf faina; 5 linguri fulgi de cocos.

2 albusuri de ou;

un praf de sare;

2 linguri de zahar;

1 lingura cu varf faina;

5 linguri fulgi de cocos.

Pentru mousse de cocos: 250 g crema mascarpone; 3 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Oetker; 200 ml lapte de cocos; 100 ml frisca lichida; 10 g gelatina fin maruntita Dr.Oetker.

250 g crema mascarpone;

3 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Oetker;

200 ml lapte de cocos;

100 ml frisca lichida;

10 g gelatina fin maruntita Dr.Oetker.

Pentru jeleul de fructe tropicale: (18 cm) 1/2 conserva fructe tropicale Sun Food; 5 g gelatina fin maruntita Dr.Oetker.

1/2 conserva fructe tropicale Sun Food;

5 g gelatina fin maruntita Dr.Oetker.

Pentru glazura oglinda: 70 g ciocolata alba; 150 ml apa; 150 g zahar; 100 ml frisca lichida; 6 g gelatina (3 foi) Dr. Oetker; colorant.

70 g ciocolata alba;

150 ml apa;

150 g zahar;

100 ml frisca lichida;

6 g gelatina (3 foi) Dr. Oetker;

colorant.

Categorii