Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni
Reteta culinara Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni din categoria Torturi. Cum sa faci Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni
Particip la concursul de rețete din cadrul campaniei "Bucuria de a împărți ceva bun" de la Dr. Oetker cu acest delicios "Tort-inimioară cu ganache de ciocolată albă şi căpşuni". Dacă vă place reţeta mea şi vreţi să mă susţineţi, o puteţi vota prin "Like" la următoarele link-uri: GatesteUsor.ro Bucataras.ro Merisor si retetele ei Ce a mai gatit Timea Dulciuri fel de fel Retetele mele dragi Caietul cu retete Carte de Retete Bucatarasele Vesele
Ingrediente Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni
Blat:
4 oua
1 praf de sare
8 linguri zahar
1 plic de zahar vanilinat de la Dr. Oetker (8 g)
4 linguri ulei
170 g faina
1 plic de praf de copt de la Dr. Oetker (10 g)
Dimensiune tava: circa 21/21 cm
Sirop:
6 linguri zahar
300 ml apa
Crema:
200 g ciocolata alba
500 ml frisca lichida indulcita (rece)
esenta naturala "Vanilie de Madagascar" de la Dr. Oetker
4 capsuni mari (160 g)
Decor:
80 g ciocolata cu lapte + 1 lingura apa
chipsuri de ciocolata
3 "Trandafiri napolitana decor" de la Dr. Oetker
16 capsuni mari