Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni

Reteta culinara Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni din categoria Torturi. Cum sa faci Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni

 

Particip la concursul de rețete din cadrul campaniei "Bucuria de a împărți ceva bun" de la Dr. Oetker cu acest delicios "Tort-inimioară cu ganache de ciocolată albă şi căpşuni". Dacă vă place reţeta mea şi vreţi să mă susţineţi, o puteţi vota prin "Like" la următoarele link-uri: GatesteUsor.ro Bucataras.ro Merisor si retetele ei Ce a mai gatit Timea Dulciuri fel de fel Retetele mele dragi Caietul cu retete Carte de Retete Bucatarasele Vesele

Ingrediente Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni

Blat:

4 oua

1 praf de sare

8 linguri zahar

1 plic de zahar vanilinat de la Dr. Oetker (8 g)

4 linguri ulei

170 g faina

1 plic de praf de copt de la Dr. Oetker (10 g)

Dimensiune tava: circa 21/21 cm

Sirop:

6 linguri zahar

300 ml apa

Crema:

200 g ciocolata alba

500 ml frisca lichida indulcita (rece)

esenta naturala "Vanilie de Madagascar" de la Dr. Oetker

4 capsuni mari (160 g)

Decor:

80 g ciocolata cu lapte + 1 lingura apa

chipsuri de ciocolata

3 "Trandafiri napolitana decor" de la Dr. Oetker

16 capsuni mari

Categorii