Desert tort Pralina-Ciocolata
Reteta culinara din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Desert tort Pralina-Ciocolata
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert tort Pralina-Ciocolata
Nimic complicat, doua blaturi, doua creme si cateva alune coapte date prin zahar, mixate pana se obtine pralina. Deasupra, glazura de ciocolata Nestle. Hmmmm, o deliciosenie ! Gata, la treaba !
Ingrediente Desert tort Pralina-Ciocolata
250 gr alune de padure
150 gr zahar
20 gr apa
pasta de praline preparata anterior
200 gr ciocolata cu lapte
180 gr alune de padure decojite si usor prajite
160 gr ciocolata cu lapte
200 ml lapte
70 ml smantana pentru frisca
25 gr zahar
5 galbenusuri
3 foi gelatina
90 gr zahar
25 gr cacao
120 gr apa
4 albusuri
150 gr zahar
4 galbenusuri
40 gr cacao
250 gr ciocolata neagra Nestle
80 gr lapte
400 ml smantana pentru frisca 35%
200 gr ciocolata neagra Nestle
100 ml lapte
150 ml smantana pentru frisca
20 gr unt