Desert tort Pralina-Ciocolata

Reteta culinara din categoria Torturi. Specific Romania. Cum sa faci Desert tort Pralina-Ciocolata

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tort Pralina-Ciocolata

 

Nimic complicat, doua blaturi, doua creme si cateva alune coapte date prin zahar, mixate pana se obtine pralina. Deasupra, glazura de ciocolata Nestle. Hmmmm, o deliciosenie ! Gata, la treaba !  

Ingrediente Desert tort Pralina-Ciocolata

250 gr alune de padure

150 gr zahar

20 gr apa

pasta de praline preparata anterior

200 gr ciocolata cu lapte

180 gr alune de padure decojite si usor prajite

160 gr ciocolata cu lapte

200 ml lapte

70 ml smantana pentru frisca

25 gr zahar

5 galbenusuri

3 foi gelatina

90 gr zahar

25 gr cacao

120 gr apa

4 albusuri

150 gr zahar

4 galbenusuri

40 gr cacao

250 gr ciocolata neagra Nestle

80 gr lapte

400 ml smantana pentru frisca 35%

200 gr ciocolata neagra Nestle

100 ml lapte

150 ml smantana pentru frisca

20 gr unt

Categorii