DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - FASOLE VERDE PASTAI

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - FASOLE VERDE PASTAI

Congeland legumele avem avantajul sa le putem pregati intr-un timp mai scurt,iar prin congelare isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele. Putem congela fasole verde , mazare,frunze de vita de vie, conopida, broccoli, bame, spanac, loboda, stevie, porumb... Pastaile se curata,se spala ,se lasa sa se scurga si se oparesc putin in apa fiarta .Se scot in strecuratoare si se lasa sa se raceasca foarte bine. Se pot fierbe cateva minutele si la aburi. Fasolica verde se va ambala rupta in bucati sau intreaga in pungi sau in cutii din material plastic in portii care se vor gati o singura data. Daca doriti sa congelati pastaile in stare cruda, neoparite,acestea se curata, se spala ,se scurg si se zvanta bine si se ambaleaza in pungi sau cutiute din material plastic.

Ingrediente DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - FASOLE VERDE PASTAI

Ex. 2 kg fasole pastai fideluta sau lata proaspata de culoare verde,galbena sau verde cu dungi rosietice .

Pungi sau cutii din material plastic

Fasolea verde se poate congela oparita sau nu.In ambele situatii este foarte gustoasa.Depinde de timpul pe care il aveti la dispozitie.

Categorii