Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto

Reteta culinara Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto din categoria Mancaruri de legume. Specific Italia. Cum sa faci Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto

 

O reteta rapida de facut si tare gusoasa. Am facut-o seara cand am intrat de la serviciu cu ce aveam prin frigider.   https://www.blogulluicatalina.com/2020/10/dovlecei-sotati-cu-pancetta-si-sos.html  

 

INGREDIENTE
1 dovlecel bio 1 lingura buna de sos pesto 1 rosie 2 linguri ulei 6 felii subtiri de pancetta sare, piper, boia de ardei Spalati si taiati capetele dovlecelului. Taiati-l in demi-rondele fine (am lasat coaja caci era bio). Incalziti uleiul intr-o tigaie. Reveniti dovleceii impreuna cu sosul pesto. Puneti piper, boia de ardei (atentie la sare caci sosul pesto este deja sarat). Puneti rosia taiata bucati si sautati impreuna 5 minute. Puneti feliile de pancetta si reveniti inca 2-3 minute. Serviti-i calduti cu paine completa sau fierbinti cu mamaliga daca doriti.

Ingrediente Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto

1 dovlecel bio

1 lingura buna de sos pesto

1 rosie

2 linguri ulei

6 felii subtiri de pancetta

sare, piper, boia de ardei

Categorii