DULCEATA DE PIERSICI CU GHIMBIR

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare DULCEATA DE PIERSICI CU GHIMBIR

1.Se opareste 1 piersica , se decojeste si se goleste de sambure.Se taie cuburi pulpa de piersica. 2.180g.pulpa de ananas si 1 bucata ghimbir confiat se amesteca impreuna cu 159g.zahar gelifiant pentru cuptorul de microunde si 1 lingura suc de lamaie.Se lasa sa stea 30 minute.Apoi se fierbe dulceata in microunde, conform instructiunilor de pe pachetul de zahar ;se toarna in borcane si se lasa sa ste pe capac inca 10 minute.Apoi se aseaza in picioare si se lasa sa se raceasca.

Ingrediente DULCEATA DE PIERSICI CU GHIMBIR

(pentru 2 borcane de 225ml.):

1 piersica

180g.pulpa de anana

1 bucata ghimbir confiat

180g.zahar gelifiant pentru cuptorul de microunde

1 lingura suc de lamaie

Categorii