Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.Se aseaza intr-un vas termorezistent 1 ceapa rosie taiata in sferturi si rosiile cherry injumatatite.Se stropesc cu 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie si se presara cu sare de mare cu ierburi aromate. Se dau la copt 30 minute. Intre timp, se incinge 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie intr-o tigaie, se adauga 1 ceapa rosie tocata, usturoiul, patrunjelul si sare de mare cu ierburi aromate si se calesc impreuna 5-7 minute, pana cand se inmoaie.Se adauga fasolea, otetul balsamic, legumele coapte si se amesteca usor.Se pune preparatul pe o farfurie se presara cu parmezan si se serveste. http://lauradfood2.blogspot.com/

Ingrediente Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

2 cepe rosii

400 gr rosii cherry

3 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie

sare de mare cu ierburi aromate

1 catel de usturoi

tocat

un buchetel de patrunjel proaspat

tocat

2 conserve (a cate 400 gr) fasole alba

scursa

2 linguri otet balsamic

parmezan ra

pentru servire

Categorii