Ficatei de pui si carnati cu sos crema de smantana, ienibahar si mara

Este o mancare cu o aroma deosebita , care se face prepara foarte repede.

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Ficatei de pui si carnati cu sos crema de smantana, ienibahar si mara

Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei si prajim ficateii de pui cateva minute, adaugam carnati si mai gatim 5-10min. pana se rumenesc frumos. Dam deoparte si pastram la cald.

Amestecam intr-un bol, samantana, amidonul si supa , punem pe foc 10min. amestecand continuu, pana obtinem un sos cremos, nu trebuie sa fie subtire. Dam deoparte , adaugam mararul taiat marunt si ienibaharul. Potrivim de sare si piper. Omogenizam bine.

Servim ficatei de pui cu carnaciorii si turnam pe deasupra sosul. Se poate face si o garnitura de legume, cartofi natur , orez sau paste.

Ingrediente Ficatei de pui si carnati cu sos crema de smantana, ienibahar si mara

500 g ficatei de pui

300 g carnati subtiri

200 g smantana

150ml supa de pui, legume sau apa

2 linguri amidon sau 1 lingura de faina

1 legatura marar taiata marunt

1 lingurita ienibahar macinat

ulei de masline

sare , piper

Categorii