Ficatei de pui si carnati cu sos crema de smantana, ienibahar si mara
Este o mancare cu o aroma deosebita , care se face prepara foarte repede.
Instructiuni de preparare Ficatei de pui si carnati cu sos crema de smantana, ienibahar si mara
Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei si prajim ficateii de pui cateva minute, adaugam carnati si mai gatim 5-10min. pana se rumenesc frumos. Dam deoparte si pastram la cald.
Amestecam intr-un bol, samantana, amidonul si supa , punem pe foc 10min. amestecand continuu, pana obtinem un sos cremos, nu trebuie sa fie subtire. Dam deoparte , adaugam mararul taiat marunt si ienibaharul. Potrivim de sare si piper. Omogenizam bine.
Servim ficatei de pui cu carnaciorii si turnam pe deasupra sosul. Se poate face si o garnitura de legume, cartofi natur , orez sau paste.
Ingrediente Ficatei de pui si carnati cu sos crema de smantana, ienibahar si mara
500 g ficatei de pui
300 g carnati subtiri
200 g smantana
150ml supa de pui, legume sau apa
2 linguri amidon sau 1 lingura de faina
1 legatura marar taiata marunt
1 lingurita ienibahar macinat
ulei de masline
sare , piper