Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă - Cum se prepara aceasta Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

 

Chiar îmi era poftă de o ciulama cu sos bun din smântână și cu mămăliguță caldă. Cum aveam la îndemână o cutie de ciupercuțe și tot ce era necesar, pregătirea nu a durat prea mult și ne-am răsfățat cu o ciulama delicioasă, cum n-am mai mâncat de mult timp. Pentru aceasta Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă, sunt necesare ingredientele: pui, ciuperci, smantana, ceapa, faina, ulei.

Ingrediente Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

Ingrediente Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

300 grame de piept de pui

230 grame de ciupercuțe (din cutie)

200 ml de smântână

1 ceapă galbenă, mică

2 linguri de făină albă

40 ml de ulei de floarea soarelui

sare extrafină

piper negru măcinat

mărar (usturoi feliuțe)

Categorii