Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă - Cum se prepara aceasta Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă
Chiar îmi era poftă de o ciulama cu sos bun din smântână și cu mămăliguță caldă. Cum aveam la îndemână o cutie de ciupercuțe și tot ce era necesar, pregătirea nu a durat prea mult și ne-am răsfățat cu o ciulama delicioasă, cum n-am mai mâncat de mult timp. Pentru aceasta Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă, sunt necesare ingredientele: pui, ciuperci, smantana, ceapa, faina, ulei.
Ingrediente Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă
Ingrediente Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă
300 grame de piept de pui
230 grame de ciupercuțe (din cutie)
200 ml de smântână
1 ceapă galbenă, mică
2 linguri de făină albă
40 ml de ulei de floarea soarelui
sare extrafină
piper negru măcinat
mărar (usturoi feliuțe)