File de crap in aluat de bere, cu mamaliga

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare File de crap in aluat de bere, cu mamaliga

Se prepară aluatul amestecând berea cu oul bătut şi făina. Se spală peştele, se taie felii, se sărează şi se dă prin aluat. Aluatul trebuie să fie mai gros ca să rămână pe peşte. Se prăjeşte, întâi cu pielea în jos, iar după ce prinde nuanţă aurie, se poate întoarce pe partea cealaltă. Se decorează cu roşioare cherry. Se serveşte cu lămâie şi portocală, alături de mămăligă. Timp de pregătire: 10 min Timp de gătire: 30 min Porţii: 4 Poftă Bună! Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/02/file-de-crap-in-aluat-de-bere-cu.html

Ingrediente File de crap in aluat de bere, cu mamaliga

2 filé de crap

200 ml bere

150 g făină

1 ou

Sare după gust

Câteva felii de lămâie şi portocală

Câteva roşii cherry pentru decor

Categorii