File de peste in crusta de cocos

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare File de peste in crusta de cocos

Stropim carnea de peste cu zeama de lamaie, asezonam cu sare si piper, lasam 30 de minute la rece, apoi tavalim prin faina, oul batut spuma, cocos si pesmet. Se prajeste inuleiul incins, se scurge si se serveste cu o salata verde crocanta. Recomandare: in loc de cocos puteti folosi seminte de susan sau arahide macinate. Carnea de peste poate fi inlocuita si cu piept de pui sau curcan. Sfaturi: indiferent daca serviti cald, cu salata bulgareasca sau de cartofi, ori rece cu tsatsiki (salata greceasca de castraveti), nu ezitati sa faceti portie dubla, caci se devoreaza!

Ingrediente File de peste in crusta de cocos

(pentru 4 persoane)

4 fileuri de peste (somn

ton

cod

crap)

1 ou

4 linguri coco

4 linguri pesmet

4 linguri faina

sare

piper alb

ulei de floarea soarelui (sau de masline extravirgin)

suc lamaie

Categorii