File de peste la gratar cu garnitura de cartofi si cascaval

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare File de peste la gratar cu garnitura de cartofi si cascaval

Pestele se spala si se tine intr-un bait de sare, piper, ulei se masline si lamaie. Dupa 30 minute se scoate si se pune pe gratar Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi, se pun la fiert cu sare, piper si ulei de masline. Cand sunt aproape fierti se pune si mararul. Pentru servire se scot pe o farfurie fierbinti si se pune cascaval ras pe deasupra. Langa se pune si pestele. Pofta buna!

Ingrediente File de peste la gratar cu garnitura de cartofi si cascaval

1 punga file de peste (eu folosesc

in general

cad sau merluciu)

3 cartofi

Marar

Cascaval

lamaie

Sare

piper

ulei de masline

Categorii