Fileuri de cod (sau salau) cu ratatouille

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Fileuri de cod (sau salau) cu ratatouille

Mod de preparare: Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se toaca, usturoiul se zdrobeste. Se spala vanata, ardeii grasi si dovlecelul si se taie marunt. Se caleste ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei bine incins, apoi se adauga vanata si se caleste si ea cateva minute. Se adauga celelalte legume, apa cu Vegeta si ierburile. Se gusta de sare, piper si zahar, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet circa 5 minute. Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza, dupa care se prajesc in 2 linguri de ulei bine incins, cate 5 minute pe fiecare parte. Se servesc cu \"ghiveciul\" de legume.

Ingrediente Fileuri de cod (sau salau) cu ratatouille

Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 catel de usturoi

1 ceapa

1 vanata

1 ardei gras galben

1 ardei gras rosu (gogosar)

1 dovlecel (250 gr.)

4 linguri ulei de masline

100 ml concentrat de legume (Maggi sau Vegeta+apa)

20 gr. ierburi de Provence (rozmarin

cimbru)

sare

piper

2 linguri suc de lamaie

4 fileuri de peste (a 150 gr.)

Categorii