Fileuri de peste alb cu sos de mustar

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Fileuri de peste alb cu sos de mustar

1. Tăiaţi ceapa şi usturoiul fin. 2 Incălziţi uleiul si untul în tigaie, adăugaţi ceapa şi usturoiul şi căliţi. Adăugaţi muştarul şi lăsaţi încă 2 minute amestecând. 3 Adăugaţi smântâna si puţină apă, depinde cât de gros e sosul. 4 Puneţi fileurile în sos. Lăsaţi fileurile să fiarbă încet 5 minute pe fiecare parte. 5 In momentul servirii, puneţi fileurile pe farfurie şi adăugaţi verdeaţa tăiată în sos. Miscaţi sosul , îmbrăcând fileurile. Decoraţi cu verdeaţă sau felii de lămâie. Nu abuzaţi de verdeaţă că nu se mai simte sosul! Acest fel merge cu orez sau cartofi natur. Un Traminer alb însoţeşte delicat acest sos fin.

Ingrediente Fileuri de peste alb cu sos de mustar

2 fileuri de peşte

2 cepe

2 căţei de usturoi

2 linguri de supă cu muştar

10 g de unt

100 ml de ulei de măsline

200 ml de smântână

busuioc

coriandru

pătrunjel

frunze de ceapă verde(la alegere)

Categorii