Fish fingers de casa

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Fish fingers de casa

Se taie pestele in fasii si se da deoparte. Se pune pesmetul intr-un bol mare si se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga apoi patrunjelul verde, parmezanul, pudra de usturoi, coaja de lamaie, paprika si cimbrul si se amesteca bine. Intr-un alt bol se pune oul, se adauga smantana si se amesteca cu ajutorul unei furculite. Se pune faina intr-un bol mare si apoi se dau pe rand fasiile de peste prin faina, ou si apoi prin amestecul de pesmet. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, la foc moderat. Cand uleiul s-a incins, se pun fasiile de peste si se prajesc pana ce capata o crusta aurie. Se scot pe un servet si se lasa la scurs. Se garnisesc cu felii de rosii si lamaie.

Ingrediente Fish fingers de casa

-400 grame file de cod

-125 grame pesmet

-2 linguri parmezan dat pe razatoare

-1 lingura patrunjel verde tocat

-1 lingurita coaja de lamaie data pe razatoare

-1/2 lingurita paprika

-1/2 lingurita cimbru uscat

-1/4 lingurita pudra de usturoi

-150 ml smantana grasa

-1 ou

-100 grame faina de grau

-100 ml ulei de floarea soarelui

-piper negru

-sare

Categorii