Foi de tort usoare

Timp de preparare 3 ore

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Foi de tort usoare

Se incalzeste cuptorul la foc potrivit sau slab 160 de grade.Se bat albusurile spuma se adauga sucul de lamaie si pe urma zaharul si se bat pina devine o spuma tare. Se freaca galbenusurile deoparte si se adauga la spuma usor sa nu o sparga. Se amesteca nucile cu cacao si se adauga usor pina compozitia este omogena.Se unge otava rotunda de tort de 24cm se toarna compozitia sa fie uniforma si se da la copt 2-2/12 pina ce se coace. Tortul este copt cind deasupra este putin mai tare. Se lasa sa se raceasca si se taie in doua.Se pot umple cu diferite creme.

Ingrediente Foi de tort usoare

4 albusuri

1 lingura suc de lamaie

4 galbenuse

1/2 pahar de nuca sau migdale macinate

1/4 pahar de cacao sau faina de pasca(matza)

Categorii