Fondant din bomboane marshmallow

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Fondant din bomboane marshmallow

Punem bomboanele intr-o oala peste care vom pune cele 2 linguri de apa si le topim la baine marine, amestecand continuu.

Dupa ce s-au topit incepem sa daugam zaharul pudra amestecand cu lingura, din momentul in care nu se mai poate amesteca cu lingura incepem sa framntam cu mana, Trebuie sa iasa ca un aluat moale si pufos.

Ne ungem mainele cu ulei de fiecare data cand il lucram. Dupa ce l-a famantat bine il invelim intr-o folie si-l dam la frigidre pana a 2 a zi.

Se poate pastra o luna in frigider. Eu din el am facut doar ornamente, pentru a a coperii un tort trebuie cantitate dubla, tripla, in functie de cat de mare este tortul.

Ingrediente Fondant din bomboane marshmallow

o punga bomboane marshmallow de 100 de grame

aproximativ 300 de grame de zahar pudra trebuie sa precizez ca zaharul trebuie cumparat - u facut in casa, pentru ca cel cumparat contine amidon.

2 linguri de apa

Categorii