Garnitura din conopida pentru fripturi.

Timp de preparare 40 ore

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Garnitura din conopida pentru fripturi.

-Desfacem conopida in bucatele ,le spalam bine apoi le punem sa fiarba in 1.5 litru apa cu un praf de sare timp de 20 de minute. -Apoi le scoatem , scurgem se apa si punem intr-un castronel. -Punem pe foc o cratita adaugam uleiul ,lasam sa se incinga bine dupa care adaugam usturoiul taiat marunt. -Amestecam si avem grija sa nu se arda ,si rasturnam peste conopida fiarta asa fierbinte. -Adaugam otetul si sare daca este necesar. -Pofta buna!!

Ingrediente Garnitura din conopida pentru fripturi.

-1 conopida.

-1 capatina de usturoi.

-100 ml ulei.

-3 linguri otet.

-3 linguri otet balsamic.

-sare.

Categorii