Gem de piersici cu Campari
Instructiuni de preparare Gem de piersici cu Campari
Ingrediente Gem de piersici cu Campari
(pentru 4 borcane de 2.5 dl.):700gr. piersici coapte
4dl. suc de portocale
5linguri Campari
500gr. zahar
1 pachet Gelfix
(pentru 4 borcane de 2.5 dl.):700gr. piersici coapte
4dl. suc de portocale
5linguri Campari
500gr. zahar
1 pachet Gelfix
Reteta culinara Conserva de rosii in ulei de masline cu ierburi - gustoasa de casa din categoria Co
Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți - Cum se prepara Castraveți mur
Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor - Iata cum se prepara Dulceata de visine - Re
Reteta culinara din categoria Muraturi. Specific Romania. Cum sa faci Reteta de gogonele picante
Reteta culinara din categoria Conserve. Cum sa faci Reteta de prune murate in otet
Reteta culinara din categoria Muraturi. Specific Moldova. Cum sa faci Reteta de ardei iuti la borca
Reteta culinara Ardei iuti la borcan in saramura din categoria Muraturi. Specific Moldova. Cum sa fa
Reteta culinara din categoria Conserve. Specific Kazacstan. Cum sa faci Reteta de prune aperitiv um