Halászlé -Supa ungureasca de peste
Reteta culinara Halászlé -Supa ungureasca de peste din categoria Supe. Specific Ungaria. Cum sa faci Halászlé -Supa ungureasca de peste
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Halászlé -Supa ungureasca de peste
Este o supa traditionala din Ungaria. Nu seamana deloc cu borsul de peste, dar mie imi place foarte mult pentru ca este picant.
Ingrediente Halászlé -Supa ungureasca de peste
peste (am folosit 500 g file de crap, cap si coada)
2 ardei gras
2 rosii
3 cepe
piper
ardei capia tocat de la borcan 2 linguri (daca nu aveti este suficient doar ardeii gras)
boia iute si dulce dupa gust
2 cuburi de Halászlé kocka (gasiti la raionul Specific Unguresc in supermarket)
1 morcov
1 felie telina
sare dupa gust
cca 2 l apa
Pentru servire: taitei