Halászlé -Supa ungureasca de peste

Reteta culinara Halászlé -Supa ungureasca de peste din categoria Supe. Specific Ungaria. Cum sa faci Halászlé -Supa ungureasca de peste

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Halászlé -Supa ungureasca de peste

 

Este o supa traditionala din Ungaria. Nu seamana deloc cu borsul de peste, dar mie imi place foarte mult pentru ca este picant.

Ingrediente Halászlé -Supa ungureasca de peste

peste (am folosit 500 g file de crap, cap si coada)

2 ardei gras

2 rosii

3 cepe

piper

ardei capia tocat de la borcan 2 linguri (daca nu aveti este suficient doar ardeii gras)

boia iute si dulce dupa gust

2 cuburi de Halászlé kocka (gasiti la raionul Specific Unguresc in supermarket)

1 morcov

1 felie telina

sare dupa gust

cca 2 l apa

Pentru servire: taitei

Categorii