Hribi la cuptor si fasole alba (reteta toscana)
Instructiuni de preparare Hribi la cuptor si fasole alba (reteta toscana)
Fasolea se pune la fiert in apa cam 1 ora pentru a deveni moale, cu sare, o rosie si oregano.
Ciupercilor le rupem codita, le curatam, le punem pe o folie de aluminiu. In fiecare catiulita inseram bucatele de usturoi. Apoi le saram, piperam si turnam peste ele 3 linguri de ulei de masline. Punem si frunzelede oregano si menta pisate, pentru a scoate toata aroma din ele.
Sigilam folia de aluminiu intr-un pachetel pe care il dam la cuptor la 200 grade C cam 40 de minute intr-o tava cu apa de 1/2 de deget .
Servim ciupercile cu fasolea alba peste care turnam si putin ulei de masline. Gusturile si aromele vor fi senzationale.
Ingrediente Hribi la cuptor si fasole alba (reteta toscana)
4 hribi mari carora le luam caciulitele de pe ciuperca si le curatam bine fara a le baga in apa
2 catei de usturoi taiati marunt
ulei de masline
oregano frunze
menta frunze
sare si piper
fasole alba