Hribi la cuptor si fasole alba (reteta toscana)

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Hribi la cuptor si fasole alba (reteta toscana)

Fasolea se pune la fiert in apa cam 1 ora pentru a deveni moale, cu sare, o rosie si oregano.

Ciupercilor le rupem codita, le curatam, le punem pe o folie de aluminiu. In fiecare catiulita inseram bucatele de usturoi. Apoi le saram, piperam si turnam peste ele 3 linguri de ulei de masline. Punem si frunzelede oregano si menta pisate, pentru a scoate toata aroma din ele.

Sigilam folia de aluminiu intr-un pachetel pe care il dam la cuptor la 200 grade C cam 40 de minute intr-o tava cu apa de 1/2 de deget .

Servim ciupercile cu fasolea alba peste care turnam si putin ulei de masline. Gusturile si aromele vor fi senzationale.

Ingrediente Hribi la cuptor si fasole alba (reteta toscana)

4 hribi mari carora le luam caciulitele de pe ciuperca si le curatam bine fara a le baga in apa

2 catei de usturoi taiati marunt

ulei de masline

oregano frunze

menta frunze

sare si piper

fasole alba

Categorii