Inele de calamar pane in aluat cu bere

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Inele de calamar pane in aluat cu bere

Punem intr-o farfurie adanca 50 g faina. Tavalim inelele de calamar decongelate prin aceasta. Cernem 150 g faina si o amestecam cu amidon, un praf de sare si putin piper proaspat macinat. Batem ouale, adaugam berea si omogenizam, apoi incorporam faina. Trecem inelele de calamar prin aceasta compozitie, apoi le prajim in uleiul incins pana se rumenesc uniform pe ambele parti. Cand sunt gata le scoatem pe un servet de bucatarie, pentru a fi absorbit surplusul de ulei. Le servim calde, cu un sos din maioneza cu iaurt si usturoi, in care am pus si putin suc de lamaie, sare, piper si patrunjel verde tocat. Sa aveti pofta! Reteta pregatita de Cristina @www.divainbucatarie.ro cu inele de calamar oferite de Sea-Way.ro

Ingrediente Inele de calamar pane in aluat cu bere

500 g inele de calamar decongelate de la Sea-Way.ro

150 g faina + 50 g faina

20 g amidon

1 praf boia de ardei

2 oua mici

200 ml bere

sare

piper

ulei pentru prajit

Pentru servit:

4 linguri maioneza

50 g iaurt grecesc

1 lingurita suc lamaie

cateva fire de patrunjel verde

sare

piper

Categorii