Jeleu de soc(4 borcane de 250g)
Instructiuni de preparare Jeleu de soc(4 borcane de 250g)
Ingrediente Jeleu de soc(4 borcane de 250g)
1l suc de mere,25 buchetele flori de soc,1 kg zahar,1 plic gelfix,100ml suc de lamaie
1l suc de mere,25 buchetele flori de soc,1 kg zahar,1 plic gelfix,100ml suc de lamaie
Gogoșari în sos - Cea mai gustoasă variantă de conservare - Cum se prepara acesti Gogoșari în sos -
Salată de varză roșie la borcan - Rețeta simplă și rapidă - Cum se prepara Salată de varză roșie la
Gogosari pentru iarna - Reteta pas cu pas - Cum se prepara Gogosari pentru iarna - Reteta pas cu pas
Reteta culinara Gogosari pentru iarna din categoria Conserve. Cum sa faci Gogosari pentru iarna
Reteta culinara Conserva de rosii in ulei de masline cu ierburi - gustoasa de casa din categoria Co
Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți - Cum se prepara Castraveți mur
Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor - Iata cum se prepara Dulceata de visine - Re
Reteta culinara din categoria Muraturi. Specific Romania. Cum sa faci Reteta de gogonele picante