Ketchup de casa - sau- pasta din rosii, gogosar si kapia
Reteta culinara Ketchup de casa - sau- pasta din rosii, gogosar si kapia din categoria Conserve. Cum sa faci Ketchup de casa - sau- pasta din rosii, gogosar si kapia
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ketchup de casa - sau- pasta din rosii, gogosar si kapia
Sticlutele astea nu mi-au lipsit in nicio iarna. Daca anii trecuti combinam doar kapia si gogosar si condimentam doar cu sare, anul asta am pus si rosii si am aromat dupa o ideea de-a Laurei Laurentiu. Nu i-am urmat reteta, doar m-am inspirat in ce priveste condimentele (o parte). A iesit o minunatie! Daca stiu sa ma critic (cum am facut-o la tortul aniversar ), 'poi stiu si sa ma laud :D :)) Mi-au iesit 14 sticlute mici si una de 750 ml.
Ingrediente Ketchup de casa - sau- pasta din rosii, gogosar si kapia
2,5 kg rosii
2 kg kapia curatat
2 kg gogosar curatat
2 linguri otet balsamic
o lingura miere
4 foi dafin
3-4 linguri zahar
7-8 linguri sare
o lingurita rasa tahon uscat
o lingurita rasa busuioc uscat
o lingurita scortisoara
o lingura miere
o lingura pudra de usturoi (sau usturoi proaspat, pisat)
o lingurita boia de ardei dulce
1/2 kg ulei