Legume uscate pentru mancaruri (vegeta)

Reteta culinara din categoria Conserve. Specific Romania. Cum sa faci Legume uscate pentru mancaruri (vegeta)

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Legume uscate pentru mancaruri (vegeta)

 

INGREDIENTE
2-3 buc pastarnac 1 telina radacina 2-3 morcovi 5-6 ardei 2 - 3 fire praz 2 - 3 buc ceapa galbena 2 leg ceapa verde 2 -3 buc patrunjel radacina PENTRU AMESTEC FINAL 2 lingurite patrunjel uscat 2 lingurite leustean uscat 1 lingurita marar uscat 1 lingurita cimbru uscat 2 lingurite sare(roz de himalaya am pus eu)

Ingrediente Legume uscate pentru mancaruri (vegeta)

2-3 buc pastarnac

1 telina radacina

2-3 morcovi

5-6 ardei

2 - 3 fire praz

2 - 3 buc ceapa galbena

2 leg ceapa verde

2 -3 buc patrunjel radacina

PENTRU AMESTEC FINAL

2 lingurite patrunjel uscat

2 lingurite leustean uscat

1 lingurita marar uscat

1 lingurita cimbru uscat

2 lingurite sare(roz de himalaya am pus eu)

Categorii