Lup de mare cu legume si orez negru

Timp de preparare 55 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem in tava de cuptor amestecul de marinare si pestele. Mai adaugam un pahar de apa si acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la 200 gr C, pentru 25 min. Legumele taiate fasii se pun la sotat in putin ulei. Asezonam cu sare si piper dupa gust. Orezul negru se fierbe in apa cu sare. Plusul de apa ramas se scurge.

Ingrediente Lup de mare cu legume si orez negru

1 lup de mare

1 plic condiment lichid cu usturoi pentru marinare

1 morcov

1 zucchini

100 gr ciuperci Enoki

100 gr mazare

2-3 cepe verzi

200 gr orez negru

sare

piper

ulei

Categorii