Macrou in pergament

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Macrou in pergament

Se indeparteaza capul si intestinele de la peste, se spala bine. Slanina se taie in cubulete mici dupa care se caleste in putin ulei (se rumeneste un pic). Slanina rumenita se amesteca cu verdeata tocata fin, ienibaharul si se introduce in cavitatea pestelui. Se foloseste cate o lingua de fiecare peste. Folia de aluminiu se unge cu putin ulei pentru a nu se lipi pestele de ea. Se ruleaza pe peste dupa care se rasucesc capetele, se pun intr-o tava si se orienteaza cu marginea in sus pentru a nu pierde sucul de peste care se formeaza la coacere. Se da la cuptor circa 25-30 minute. Se serveste fierbinte cu felii de lamaie. Pofta buna!

Ingrediente Macrou in pergament

6 bucati macrou

folie de aluminiu

4 linguri ulei de masline

200 g slanina afumata

1/2 legatura de patrunjel

sare

piper

2 lingurite ienibahar

felii de lamaie

Categorii