Maioneza de pasare cu andive
Reteta culinara Maioneza de pasare cu andive din categoria Salate. Specific Romania. Cum sa faci Maioneza de pasare cu andive
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Maioneza de pasare cu andive
O reteta extrasa din celebra 'Carte de bucate' a Sandei Marin. https://www.blogulluicatalina.com/2022/11/maioneza-de-pasare-cu-andive-salata-de.html
3 andive 200 gr piept de pasre rasol (curcan sau gaina) 3 linhuri ulei 2 linguri otet sare, piper 2 linguri de maioneza 2 oua rascoapte (oua fierte tari)Pieptul de pasare /rasol rece se taie fasii sau bucati.Andivele spalate si curatate de cotor se taie ca pentru o salata .
Se amesteca andivele cu pieptul de pasare. Se pune sare si piper.Se amesteca maioneza, cu otetul si uleiul.
Se toarna sosul peste salata de andive si se decoreaza cu oaule rascopte.
Ingrediente Maioneza de pasare cu andive
3 andive
200 gr piept de pasre rasol (curcan sau gaina)
3 linhuri ulei
2 linguri otet
sare, piper
2 linguri de maioneza
2 oua rascoapte (oua fierte tari)